Begivenheden har allerede fundet sted.

Julens 9 læsninger i Trekroner Kirke - med afskedsreception for sognepræst Majbrit Weje Kristensen

Dato Søndag d. 28. november 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Majbrit Weje Kristensen

Majbrit Weje Kristensen har delt sorger og glæder med sine sognebørn i 5½ år. Nu er det tid til nye udfordringer, og vi skal derfor sige farvel til Majbrit. Det bliver ikke nemt, for vi har alle været meget glade for vores gode præst!

Heldigvis siger vi farvel på kirkens nytårsdag, hvor det handler om glade forventninger. Denne dag fejrer vi gudstjenesten "de ni læsninger", hvor menigheden lægger stemmer til håbet om ham, der skal komme.

Efter gudstjenesten byder menighedsrådet på lidt godt til ganen, mens vi kan sige vores farvel og ikke mindst TAK til Majbrit.