×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 19. september 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:00

For få måneder siden kunne den danske blokfløjtenist Michala Petri fejre både sin 60 års fødselsdag og 50-året for sin første offentlige koncert.

Hun har siden fået en forsinket fødselsdagsgave, der til gengæld varer hele 2019: Michala Petri er nemlig udvalgt til P2 Kunstner 2019. -
Michala Petri er et fænomen i dansk musikliv. Som blokfløjtevirtuos har hun i et halvt århundrede udforsket blokfløjtens natur, siger P2-redaktør Esben Tange.
- Med utrættelig energi har hun stillet sig i spidsen for en udvikling af instrumentets repertoire – fra musik inspireret af oprindelige musik i det fjerne østen til helt ny klassisk musik.

Programmet vil indeholde musik fra forskellige perioder med specielt fokus på folkemusikkens inspiration for den klassiske musik. Undervejs fortæller Michala Petri om musikken og guider publikum igennem koncerten.

Køb billet her https://forms.churchdesk.com/f...


Samtaler, nærvær og kommunikation er nøgleord i Michala Petris og Lars Hannibals univers. Den stadige dialog med sig selv, med hinanden og med publikum - er altafgørende for at skabe den oplevelse, uden hvilken musikken blot er nogle noder på et stykke papir.

Når man som Michala Petri og Lars Hannibal har nået den musikalske modenhed og tekniske overlegenhed, flytter fokus sig uvægerligt. Ud i rummet, ud i salen.

Og det i en sådan grad, at kontakten til publikum nærmest er hångribelig. De fanger atmosfæren og spiller med den, og derfor er en koncert med Michala Petri og Lars Hannibal en oplevelse udover det sædvanlige. En af den slags oplevelser, hvor publikum føler, at der er blevet slået nogle strenge an inden i dem selv.

Michala Petri har forlængst etableret sig som en af verdens absolut førende instrumentalister, og med Lars Hannibals utroligt brede erfaring som medspil og modspil formår de to at skabe en enhed, som har vakt opmærksomhed over store dele af verden.

Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken.Medvirkende
Michala Petri og Lars Hannibal
Sted
Trekroner Kirke
Pris
100 kr