Dato Torsdag d. 5. november 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:30
H Ø J S A N G E N fortolket af Thure Lindhardt og Søren Gemmer - husk mundbind

Skuespiller Thure Lindhardt og musiker Søren Gemmer gæster os med en anderledes fortolkning af HØJSANGEN. Vær klar til en sydende omsmeltning af Det Gamle Testamentes sprogblomstrende ode til kroppen og kærligheden.

Højsangen har en særlig plads i biblen og i verdenslitteraturen, hvor den med sin ublu hyldest til krop og elskov har været en torn i øjet på bornerte kirkens folk i århundreder. Den har inspireret et væld af stor kunst lige fra Shakespeares sonetter til, og er en af de eneste bibleske værker, some r båret af en kvindelig fortællerstemme.

Højsangen undersøges gennem Lindhardts distinkt nærværende læsning og Gemmers sakrale lydflader, iturevne reallyde og livesamplinger af levende stemmer.

Billetter á 75,- kan købes her. OBS! Købte billetter refunderes ikke - med mindre arrangementet aflyses.