Dato Torsdag d. 29. oktober 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30
NORDVIND
Gratis adgang
Koncert med Nordvind

Blæserkvintetten Nordvind er udtaget til at deltage i årets P2 kammermusikkonkurrence fredag d. 30/10.

I Trekroner Kirke er vi heldige at få lov at overvære deres generalprøve d. 29/10. De vil spille konkurrenceprogrammet for os og fortælle lidt om, hvad en kammermusikkonkurrence går ud på.

Nordvind er en blæserkvintet bestående af unge, professionelle musikere uddannet fra danske og svenske konservatorier. Hver for sig assisterer de i diverse symfoniorkestre i Danmark og i Norden, og som kvintet harde spillet til konkurrencer i 2015 i Gianni Bergamo Classic Music Award i Schweiz og Carl Nielsen Internationale Kammermusikkonkurrence.

De har optrådt sammen i kirker og foreninger i hele landet bl.a. i Husumvold Kirke, Koncertkirken, Aalborg Kongrescenter, Sankt Mortens kirke i Næstved og i Rigshospitalets Kirke.

Nordvind har præsenteret uropførelser af: Aaron Hudson, Jørgen Graven Nielsen og John Høybye, og har også samarbejdet med strygere og kor til kirkekoncerter - senest i Brahms’ Requiem i Sankt Nikolai Kirke, Holbæk i november 2019 og til CD-indspilning med koret Cantemus.