Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 28. oktober 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Marianne Juel Maagaard
Prædikenværksted

Nu sender Himmelev Kirke prædikenen på værksted. Vi læser teksterne til næste søndags gudstjeneste, og så er ordet ellers frit: hvad taler til os, hvad undrer os, hvad synes vi er noget vrøvl? Hvad ville vi selv sige, hvis det var os, der skulle prædike? Og hvad har vi lyst til at synge? Snakken over bordet tager udgangspunkt i teksten - men det er ikke til at sige, hvor vi ender...

Teksterne til denne søndag er skønne. Det er allehelgensdag og dermed dagen, hvor vi i særlig grad mindes vores døde. men hvad siger teksterne ind i alt det? Det må vi se, om vi kan tale os frem til...

Alle er velkomne, der kræves ingen øvelse eller kirkevanthed – bare nysgerrighed og lyst til at gå i clinch med prædiken og bibel og snak om tro. Man er velkommen til at læse teksterne hjemmefra, men det er ikke nødvendigt - vi læser dem også, når vi mødes.

Værkstedet ledes af Marianne Juel Maagaard. Denne gang er det i Trekroner Kirke, Lysalléen 29. Det tager en times tid.